Ons beroemdste en altijd vlijmscherpe schilmesje: "het Molenmesje van oma". Gemaakt voor het moeiteloos schillen en doorsnijden. Dit carbonstalen mes is een alleskunner
Het "Molenmesje van oma" maar dan met lemmet van RVS staal en ergonomische handgreep. Gemaakt voor het moeiteloos schillen en doorsnijden. Dankzij het RVS staal ongevoelig voor corrosie en daarom zeer geschikt voor het schillen en snijden van zuur fruit
Ons beroemdste en altijd vlijmscherpe schilmesje: "het Molenmesje van oma". Door de ronde vorm is dit mesje is vooral geschikt voor schillen.
Carbonstaal is staal met een hoog koolstof (carbon) gehalte
Ons beroemdste en altijd vlijmscherpe schilmesje: "het Molenmesje van oma" in rvs uitvoering met krom lemmet.
Gemaakt voor het moeiteloos schillen met dit rond gevormde lemmet.
Dit mesje wordt ook als haringkaak mesje gebruikt. Door het lange handvat en korte lemmet ook zeer geschikt om bijvoorbeeld bloemen te snijden. Er kan extra kracht gezet worden door het korte lemmet en lange handvat
Dit mes is speciaal geschikt voor het eenvoudig doorsnijden van groente met gladde huid, zoals tomaten en groente met taaie huid, zoals paksoi. Ook ideaal voor het doorsnijden van harde broodjes zoals Duitse bolletjes en Pitabroodjes.
De grote versie van het bekende schilmesje van oma. Door het grotere formaat zeer geschikt om te gebruiken als groentemes of klein keukenmes. Gemaakt voor het moeiteloos schillen en ook doorsnijden
Onze specialiteit! Een wat groter mes dan ons kartelmes met een extra lang lemmet en scherpe kartels om speciaal de taaie huid van tomaten en paprika's door te snijden.
Gezien dit mes roestvrijstaal is hoeft u zich geen zorgen te maken over naslijpen want dit mes blijft altijd scherp!
.