• Dalipassage 2
  • 7811DB EMMEN
  • Klantenservice: 0591-547631
  • Op dinsdag t/m zaterdag voor 17:00 besteld, nog dezelfde dag verzonden
  • In Nederland vanaf 75 euro gratis verzending

Pasen 2020

08 april 2020

Pasen is dit jaar een ander feestweekend dan we gewend zijn. Familiebezoek zit er helaas niet in. Samen eten in de zonnestralen van een late zondagmorgen met alle kinderen en opa en oma aan de mooi gedekte tafel in onze serre, het zal dit jaar niet gebeuren. Maar des te meer gaan we ons best doen er toch iets gezelligs van te maken met ons gezin!We hebben bedacht dat iedereen iets lekkers mag verzinnen voor de brunch en dat ook zelf mag gaan maken. Dus dan toch die mooi gedekte paastafel met lekkere broodjes, geverfde eitjes, heerlijk beleg en alle zelfgemaakte verrassingen! De kinderen gaan mooie menukaartjes maken en boven de tafel hangen ze hun zelf geknutselde paasversieringen. Daar zijn ze de komende dagen mooi een tijdje zoet mee.


In onze familie zijn we ook gewend cadeautjes te geven met Pasen als we samen aan tafel zitten, maar omdat we nu helaas niet bij elkaar kunnen komen gaan we ze dus maar versturen! Samen met een lieve kaart en de beste paaswensen.


Hier bij Robertherdermessen kunt je altijd een geslaagd geschenk vinden, want die ambachtelijke messen van Herder worden erg gewaardeerd als cadeau. Leuk om te geven aan een kind dat het huis uitgaat, voor jarenlang snijplezier. Of juist aan je ouders? Waarschijnlijk sneden vroeger hun vader en moeder ook al met messen van Herder. Oma schilde de aardappelen en sneed de groenten met haar molenmesje en opa schilde zijn appeltje altijd met zijn oude Herder zakmes. Kies uit de brede collectie van hoge kwaliteit schilmessen, dunschillers, bestek, koksmessen, snijplanken en onderhoud artikelen. Alles ambachtelijk gemaakt en hand geslepen door de vakmensen van Herder. Wij van Robertherdermessen kunnen je cadeau mooi verpakken en versturen het zo snel mogelijk. Zo hebben de blijde ontvangers jouw mooie paascadeau op tijd in huis!


We wensen jullie een Vrolijk Pasen!